Četvrtak 23.01.2014.
19:56
Daily Mail, telegraf.rs

Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 $ dnevno!

Ponos kao izvor problema: Kim Kardašijan često ističe svoju zadnjicu, koju zbog veličine mora da opslužuje više ljudi - ne u bezobraznom smislu, nego u smislu brige o graderobi i tako to...
 


Naime, starleti je neophodan lični krojač kako bi sve njene pantalone i farmerice mogao da prekroji po njenoj meri, budući da zbog prevelike zadnjice ne može da stane u džins konvencionalnih dimenzija.


- Kim ima struk veličine 36, dok joj je zadnjica veličine 42, pa često kupi broj veće pantalone, koje 23-godišnji dizajner prekroji i suzi u struku. Visoka je samo 157 centimetara, pa mora da ih skrati kako bi joj dobro stajale - otkrio je izvor za Dejli mejl.


Klaj se prvi put sreo sa Kardašijanovima tokom jednog šopinga, gde ga je Kanje Vest zaustavio zbog njegovog ekscentričnog izgleda, te su razmenili i-mejl adrese. Ubrzo posle toga, selebriti par zaposlio je mladog studenta, koji je napustio koledž zbog ove nesvakidašnje ponude.


Kada je ovaj dobro plaćeni krojač u pitanju, zanimljivo je i to da je na koledžu odbio da nosi uniformu, već se na nastavi pojavljivao u sopstvenoj kreaciji. Uz sve to, Klaj je opsednut sa bujnogrudom Niki Minaž.

2024 © - Vesti online