Petak 24.01.2014.
08:00
Vestionline

Problemi koje razumeju samo prsate žene

Nije ni njima lako
 

Ništa od nošenja košulja - Zašto? Zato što postoji velika mogućnost da se košulja otkopča, a nije lako ceo dan paziti na dugmiće i biti pod pritiskom da grudi ne iskoče. 

Teško je pronaći sladak i lep grudnjak - Ništa od onih seksi i čipkastih grudnjaka kakve nose Viktorijini anđeli. Za velike grudi postoje veliki grudnjaci s debelim naramenicama.

Muke u kupaćem kostimu - Problem je pronaći odgovarajući i lep grudnjak, koji se ni ne vidi ispod sve te odeće, a zamislite kako je tek s kupaćim kostimom...

Posebna oprema za vežbanje - Kada je vežbanje u pitanju, jedan sportski grudnjak nije dovoljan. Ponekad su potrebna dva ili čak tri. Bilo bi jednostavnije da se grudi "zalede", makar za vreme vežbanja.

Seksi na kvadrat - Žena ne želi da uvek izgleda seksi i izazovno. Nekada hoće da bude obična i neupadljiva, a kako to da uradi kada su joj grudi uvek u prvom planu. Šta god da žena s velikim grudima obuče, izgledaće seksi.

Haljina golih leđa ne dolazi u obzir - Sve one predivne haljine golih leđa, ženstvene, seksi, idealne za svečane prilike, leta... nisu namenjene ženama s velikim grudima.

Ni s ogrlicama nije lako - Mogu samo one kratke, oko vrata. Duge ogrlice nespretno padaju preko velikih grudi i još više skreću pažnju na njih.

2024 © - Vesti online