Četvrtak 23.01.2014.
12:42
BETA

Navijač Junajteda zvao policiju i tražio Aleksa Fergusona!

Aleks Ferguson

Policija je u saopštenju na svojoj Fejsbuk stranici navela da broj 999 služi samo za hitne slučajeve, iako shvata da porazi fudbalskih klubova mogu da budu "deprimirajući".

"Sinoć nas je na 999 pozvao pijani navijač iz severnog dela Mančestera i tražio da razgovara sa Aleksom Fergusonom o rezultatu utakmice protiv Sanderlenda. Znamo da može biti depresivnih trenutaka kada vaš fudbalski klub izgubi utakmicu, ali ovaj broj je samo za hitne slučajeve. Za sve druge poslove vezane za policijsku istragu pozovite 101", navodi se u saopštenju.

"Ako sa Aleksom želite da razgovarate o nedavnim rezultatima, mi u policiji vam savetujemo da pokušate da pozovete direktno klub, pošto ćete tamo verovatno imati mnogo bolju šansu da ga dobijete, nego u policiji", dodaje se.

Sanderlend je sinoć na Old Trafordu, posle izvođenja jedanaesteraca, izbacio Mančester junajted u polufinalu Liga kupa. Aktuelni šampion Engleske trenutno je sedmi na tabeli sa 14 bodova zaostatka za vodećim Arsenalom. Aleks Ferguson je prošlog leta napustio klub, a na klupi ga je zamenio Dejvid Mojes.

2024 © - Vesti online