Sreda 22.01.2014.
21:29 >> 22:28h
Beta

Evrokup: Simonović i Dženkins razbili Panionios, podrška Aci Petroviću!

 

Nešto slabiji početak utakmice sa Panioniosom nije omeo košarkaše Crvene zvezde da upišu još jedan ubedljiv trijumf u nizu i tako nastave seriju dobrih igara na svom terenu. Izabranici Dejana Radonjića, koji je dobio ovacije pre utakmice, posle nešto lošijih 20 minuta su dodali gas i u trećoj četvrtini su potpuno unuštili protivnika, napravili 16 poena razlike i kasnije lagano priveli meč kraju - 84:64.

Do druge pobede u Grupi L Crvenu zvezdu su vodili Simonović i Dženkins, koji su odgovornost u nekim ključnim momentima preuzimali na sebe i vrlo sigurnim performansom razveselili oko 5000 navijača u dvorani Pionir.

Od poznatih zvezdaša u prvom redu Pionira našli su se glumci Ivan Bekjarev, Milan Kalinić i Bane Trifunović, kao i bivši fudbaler Vlada Stošić, kojem su Delije skandirale ime. Navijači su razvili i transparent podrške treneru Aci Petroviću, koji vodi borbu sa teškom bolešću.

Najefikasniji igrač u ekipi Zvezde je bio Simonović sa 18 poena, dok je Dženkins ubacio 16. Na drugoj strani Mekolum je postigao 11, a Lengford devet poena.

2024 © - Vesti online