Sreda 22.01.2014.
21:11
mozzartsport.com

Šok: Teška povreda Falkaa, propušta i Mundijal

 Radamel Falkao
 

Šokantne vesti za Monako i kolumbijski fudbal! Radamel Falkao je doživeo tešku povredu kolena i prve prognoze nisu nimalo obećavajuće.

Falkao je dao gol protiv Monta u 29. minutu, ali je samo 11 minuta kasnije došlo do kobnog duela sa protivničkim defanzivcem Sonerom Ertekom. Falkaova leva noga je ostala ukopana u teren i sa bolnom grimasom se srušio na travu. Bilo je jasno da je reč o ozbiljnoj povredi. Falkao je automatski iznet sa terena na nosilima, a zamenio ga je mladi Rivije koji je dva puta bio strelac. 

Prve informacije koje stižu iz Francuske su brutalne za navijače Monaka i kolumbijske reprezentacije. Po svemu sudeći, Falkao je pokidao ukrštene ligamente kolena leve noge i predstoji mu operacija i pauza od najmanje šest meseci. To znači da će verovatno propustiti Mundijal u Brazilu gde je trebalo da bude udarna igla popularnih Kafedžija.

Inače, Falkao od dolaska u Monako nije na nivou igara koje je pružao u Portu i Atletiku, a nije zadovoljan ni trenerom Ranijerijem koji ga je često menjao, pa se špekulisalo da je mogao da pojača Čelzi.

2024 © - Vesti online