Četvrtak 23.01.2014.
08:00
Luxlife

Lux destinacije za Dan zaljubljenih

Vince na ovoj terasi s ovim pogledom? Savršeno! (Hotel na Mauricijusu)
 

Mandarin Oriental Hotel u Parizu

Opustite se sa svojom voljenom osobom tog romantičnog dana u gradu svetlosti. Razmazite i sebe i svoju voljenu osobu boravkom u fantastičnom i luksuznom hotelu Mandarin Oriental u Parizu. Počnite svoj užitak uz flašu prefinjenog hladnog šampanjca i krevetom ukrašenim laticama ruža. Onda posetite spa centar ovog hotela i uživajte u jednom od brojnih tretmana za parove. Poseban romantični obrok isplanirao je kuvar Thierry Marx za ovaj Dan Zaljubljenih. Svi obroci napravljeni su od najfinijih i kvalitetnih sastojaka, tako da ćete uživati u svakom zalogaju.


Sun Gardens u Dubrovniku

Mnogi poznati ljudi bili su stalni gosti ovog predivnog hrvatskog grada, poput Ričarda Bartona i Elizabet Tejlor. Ovo mesto je savršeno za Dan Zaljubljenih, odiše romantikom i ljubavi u svakom svom delu. Sun Gardens u Dubrovniku je savršen hotel za romantični vikend, bilo kog dana u godini, ali za Dan Zaljubljenih nudi neke posebne i romantične pogodnosti. Uživajte u jednistvenim tretmanima za parove u deluks spa centru, koji traju preko dva sata i uključuju i holističku masažu, tretman lica i mnogo drugih tretmana, u kojima se koriste organski domaći proizvodi. Uveče, uživajte u obroku koji se sastoji od četiri jela, luksuznom šampanjcu i još mnogo toga.

Le Manoir Aux Quat’Saisons u Oksfordu

Ukoliko ste ljubitelj staromodnog i klasičnog luksuza, garantujemo da će vam se jako dopasti boravak u Le Manoiru. Ova luksuzna vila koja je pretvorena u luksuzni hotel nudi vam jedinstvena uživanja za Dan Zaljubljenih, koja su posvećena slavljenju ljubavi.


Angsana Balaclava na Mauricijusu

Ukoliko ste više avanturističkog duha, uživaćete u ovoj poseti Mauricijusu. Provedite romantični dan sa osobom koju volite u ovom raju na zemlji. Sa lokacijom u Turtle Bayu, uživajte u njihovom Romance&Thrill paketu, specijalno osmišljenom za Dan Zaljubljenih. Započnite svoj romantični dan vožnjom avionom i uživanjem u predivnom rajskom okruženju. Posle toga, opustite se i uživajte sa svojom voljenom osobom.


Ampersand Hotel u Londonu

Romantični odlazak u London savršen je za svaki dan, ne samo za Dan Zaljubljenih. Posetite Ampersand Hotel za jedno veoma posebno iskustvo, koje će oduševiti sve parove. Ukoliko želite da ostane bez daha od oduševljenja, savetujemo vam da rezervišete deluks studio, koji se sastoji od velikog kreveta, predivne kade i ima impresivni pogled na London. Svojim predivno inspirisanim botaničkim enterijerom, ovaj hotel podstiče cvetanje ljubavi.

2024 © - Vesti online