Sreda 22.01.2014.
10:52
Vesti

Australijan open: Ivana Jorović u četvrtfinalu, dvostruki uspeh u dublu!

Ivana Jorović je ostvarila dve pobede. Prvo je u singlu, gde je osmi nosilac, u osmini finala slavila protiv Italijanke Jasmin Paolini rezultatom 6:2, 6:2, a u četvrtak od 1 čas će se sastati sa Kineskinjom Zijue Sun, sedmom "kosturašicom", u četvrtfinalu.

Potom je bila uspešna i u dublu. Ona i Kejti Bulter iz Velike Britanije, drugi nosioci, savladale su Australijanke Lizet Kabreru i Zoe Hives sa 7:6 (7:4), 7:5. I u ovoj konkurenciji će Ivana na teren već sutra, kada su protivnice ponovo Australijanke, Naikta Bejns i Olivija Tjandramulija.

Nina Stojanović i Ruskinja Anastasija Komardina, četvrte "kosturašice", bile su bolje od petih, Fani Stolar iz Mađarske i Izabel Valas iz Velike Britanije, sa 6:3, 6:3. U četvrtak, u polufinalu, očekuju ih očekuju prve favoritkinje takmičenja, Ukrajinka Anhelina Kalinina i Ruskinja Elizaveta Kuličkova.

Interesantno je to da će svi mečevi Srpkinja biti odigrani na terenu broj 8. Posle Ivaninog singla i jednog četvrtfinala juniora na teren će ponovo Jorovićeva, a potom i Nina Stojanović.

2024 © - Vesti online