Sreda 22.01.2014.
12:23
metro-portal.hr

Zavedite ga bez greške

Nije toliko teško. Samo se opustite i bacite neki pogled....
 

Namestite se preko puta muškarca koji vam se sviđa i potrudite se da uspostavite kontakt očima. Direktan pogled koji ne skrećete barem nekoliko sekundi uz lagani osmeh jasno mu daje do znanja da vam se sviđa i da želite da vam priđe.

Ako vam uzvrati osmeh, vreme je za malo igranja, pa uzvratite malo širim osmehom i okrenite glavu, kao da vas je malo sram, pa nakon nekoliko sekundi vratite glavu natrag, pogledajte ga u oči i ponovno se osmehnite. Tada bi vašu poruku shvatio i ne baš najbistriji muškarac, pa možete očekivati da će vam prići ako mu se stvarno sviđate.

Da, dobro pogađate - muškarci su u smrtnom strahu svaki put kad treba da priđu nepoznatoj ženi. Možda se to na njima ne vidi, a ima naravno i izuzetaka kojima to nije nikakav problem. Ipak, velika većina s olakšanjem će dočekati ovakve signale s vaše strane koji im osiguravaju ulaz bez trenutnog odbijanja.

Naravno, uz sve gore navedeno nije loše malo zavrteti nogama, zabaciti glavu i otkriti vrat, koji muškarci obožavaju.

I to je to. Vi ste svoje uradili, sad je red na njemu da se pokaže u najboljem mogućem svetlu, a vaša igra nastavlja se pogledima u oči, osmesima i zabacivanjem glave.

2024 © - Vesti online