Utorak 21.01.2014.
19:32
BETA

Njeguš: Dobro radimo, a stižu i pojačanja

 

"Zadovoljan sam odnosom onih koji su izneli jesenji deo prvenstva. Bilo je dosta igrača na probi, ali oni nisu zadovoljili kriterijume igranja u elitnom rangu", rekao je Njeguš radiju Sto plus.

Njeguš je najavio da će Novopazarci uskoro pojačati i odbranu, i napad.

"Ljudi iz uprave barataju sa dva, tri imena, a radi se o štoperu i napadaču. Brzo ćemo rešiti te dileme", kazao je Njeguš.

Klub su napustili Emir Lotinac, Miloš Marković, Nino Pekarić, Miloš Obradović, Uroš Nenadović, Vitalij Bulat i Petar Jelić, pregovara se sa Nemanjom Supićem, dok su Mladen Lazarević i Nemanja Vidaković u potrazi za angažmanom u inostranstvu. Novi Pazar za sada ne može da registruje nove igraće zbog neizmirenih obaveza prema svojim bivšim članovima Milošu Bogunoviću, Milošu Đogatoviću i Saši Milanoviću.

"Posle razgovora sa ljudima iz kluba, mislim da na tom planu neće biti nikakvih problema", rekao je Njeguš.

Novopazarci će se od 26. januara pripremati u Baru, i tokom dve nedelje igrati kontrolne utakmice protiv Zete, Dečića, Veleža, podgoričke Mladosti i Petrovca.

"Rivali su po meri. U zavisnosti od činjenice koji se klubovi tamo nalaze, dogovorićemo još neke duele. Potrebno je da svi igrači odigraju minimum po dve trening utakmice", kazao je Njeguš.

Novi Pazar je šestoplasirani u Super ligi sa 24 boda, devet manje od vodećeg Partizana kome će biti domaćin na startu prolećnog dela.

"Podloga je dobra i imamo razloga da se nadamo evropskim takmičenjima. Raspored je nešto teži u prvih pet kola, ali me to ne brine. Ovaj tim je dosta iskusan i mislim da predstoji velika borba za treće i četvrto mesto", najavio je Njeguš.
 

2024 © - Vesti online