Sreda 17.03.2010.
11:07
Vestionline

Stanić: Sa Cvetkovićem možemo napred

Stanić kaže da su igrači potpuno izgubili veru u sebe nakon katastrofalnog nastupa na EP u Austriji (13. od 16 ekipa) i, kao i većina njegevih drugova iz reprezentacije, slaže se sa tim da se na kormilo vrati selektor Jovica Cvetković.

"Potrebne su nam promene u u igračkom i trenerskom domenu. Zbog svega što se dešavalo mi reprezentativci smo izgubili veru. Dotakli smo dno...ali to je nekad i dobro, jer sada možemo da krenemo od nule. Naravno, pre toga mora da se napravi projekat i sistem, a ne da idemo po sistemu - hoćemo sve odmah. To bi moglo da bude izvodljivo sa Jovicom Cvetkovićem. A rukovodioci žel da idemo napred, on bi mogao da bude rešenje. Jovica daje čitavog sebe, radi sa takvom strašću i veoma brzo i efikasno usađuje pobednički mentalitet u igrače...malo ko to poseduje. Ali pre svega mora da postoji vizija u Savezu, jer jedan čovek ne može da pokrene sve", izjavio je Stanić.
 

Sead Hasanefendić, koji je vodio selekciju na EP, izjavio je da ne postoji šansa da ostane toj funkciji u narednom periodu i da želi da se okrene radu u nemačkom Gumersbahu.

2024 © - Vesti online