Sreda 17.03.2010.
10:12
Tanjug

Odbegli premijer prenosi biznis u CG

Taksin Šinavatra

List piše da je Šinavatra sinoć sa porodicom večerao pod vedrim nebom u restoranu poznatog budvanskog hotela "Astorija" i da se uopšte nije krio od radoznalih prolaznika koji su zastajkivali i gledali u njega pokušavajući da utvrde da li se zaista radi o odbeglom tajlandskom premijeru.

"Vijesti" navode da je Šinavatra odseo u obnovljenom starom letnjikovcu porodice Karađorđević - Vili Miločer, koju je ranije kupila singapurska kompanija "Aman risorts“, a prošle godine preuzeo grčki "Restis“.

Šinavatra je u Crnu Goru, čiji pasoš poseduje već dve godine, a dodelio mu ga je bivši ministar policije Jusuf Kalamperović, sleteo na tivatski aerodrom u subotu popodne, sa koga je izašao na VIP izlaz, pišu "Vijesti".

Uprava Policije Crne Gore nije želela ni da demantuje, ni da potvrdi da li je Šinavatra u Crnoj Gori, a iz Aerodroma Crne Gore nisu želeli da saopšte podatke o privatnim letovima iz Ujedinjenih arapskih emirata, odakle je navodno Šinavatra doputovao.

Podgorički dnevnik navodi da je Šinavatra poslovni partner sa grčkim "Restisom“ i da planira da deo svojih poslova prenese i u Crnu Goru.

2024 © - Vesti online