Subota 18.01.2014.
15:22
BETA

Ilić: Samo Stanić na visini zadatka!

Momir Ilić
 

"Imali smo lep rezultat, lep pripremni period, pobedu protiv Poljske, ali dve pogrešne izmene skupo su nas koštale. Izgubljena utakmica protiv Rusije donela je preokret. Za mene je ovo veliko razočaranje, mnogo sam očekivao i verovao. Pokušali smo da se izvučemo (u petak uveče) na utakmici protiv Francuske, ali nije uspelo", rekao je Matić.

On je dodao da je pogrešio što šansu nije dao režervnim igračima. Srbija je završila poslednja na tabeli Grupe C, s jednom pobedom i dva poraza, te se nije plasirala u drugu fazu Evropskog prvenstva u Danskoj.

Ni kapiten Srbije Momir Ilić nije zadovoljan igrom:

"Svakako, nismo pošli sa namerom da se vratimo posle prvog kruga i ne možemo biti zadovoljni. Nismo pokazali dovoljno kvalitetnog rukometa, u prve dve utakmice bili smo loši u napadu. Ostaje da se napravi detaljna analiza šta ćemo dalje. Nije bilo nikoga ko je zablistao i ko je mogao nešto da napravi osim golmana Darka Stanića", kazao je Ilić.

Golman Srbije Darko Stanić rekao je da reprezentacija nikad ovako loše nije odigrala i da mu je žao zbog toga.

"Mogu da kažem da nikad nismo pružili ovako lošu igru. Posle tri poslednja prvenstva očekivao sam da su stvari došle na svoje i da će ovo prvenstvo biti veliki korak napred. Za prave rezultate je potreban kontinuitet - moramo na tome raditi. Imali smo volju, a žao mi je što se to nije pokazalo", rekao je Stanić.

2024 © - Vesti online