Subota 18.01.2014.
16:20
Z. M. - Vesti

Miloš gušio prodavce u zamrzivaču

Opljačkao supermarket a prodavce zatvorio u zamrzivač (Ilustracija)

Miloš M. imao je sreće jer, je optužnica za pokušaj ubistva odbačena i umesto toga kažnjen je za pljačku i lišavanje slobode. sreće su imali i prodavci, jer su spaseni u poslednjem trenutku, kada su bili na ivici smrti usled nedostatka kiseonika.

Miloš M. upao je sa nepoznatim saučesnikom u supermarket i pretio zaposlenima oružjem. Tražio je da otvore sef i uzeo dnevni pazar od oko 8.000 evra. Tada je zatvorio zaposlene u zamrzivač dimenzija 165 x 65 x 1,08 centimetara.

Pljačkaši su pobegli i ostavili zaposlene da se bore za život. Bili su zatvoreni kao u grobu, a pošto su pokušavali da se oslobode sav kiseonik brzo je potrošen. Prodavačica od 37 godina nekoliko puta se onesvestila, a prodavac (31) nogama je pokušavao da razvali vrata. Srećom, mušterija je primetila da supermarket nije otvoren na vreme, pa je pozvala policiju.


Miloš M. uporno je negirao krivicu iako su ga teretili DNK tragovi i svedoci. Policija je u supermarketu pronašla dugme na kojem je našla DNK trag optuženog. Uz to je dokazano da je mobilnim telefonom pozvao taksi da bi ga dovezao do opljačkane prodavnice Lidla u kojoj je nekada radio. Presuda je teško pogodila njegovu majku koja je plakala prilikom izricanja.


Prodavci od pljačke nisu sposobni za rad i strahuju da izlaze iz stana bez pratnje. Njima je odobrena odšteta od po 10.000 evra.

2024 © - Vesti online