Subota 18.01.2014.
09:36
BETA

Stanić: Teško nam je zbog eliminacije

Rastko Stojković i Darko Stanić
 

"Ne znam šta da kažem. Nije lako posle svega ovoga sto se desilo u Orhusu i vratiti se kući ovako brzo. To sto smo pružili u prve dve utakmice, neki slabi momentri, ponovilo se i protiv Francuza. Nadali smo se da će se nešto desiti, da ce se pokrenuti igra i da sve dođe na svoje", rekao je Stanić posle meča.

"Danas nismo bili ravnopravan protivnik Francuske. Nedostajao je Nikola Manojlović u odbrani, koji se povredio u petak ujutro na treningu. Teško je bilo izvesti nešto što smo se dogovarali u odbrani, bez njega", dodao je on.

Srbija je u Orhusu izgubila od Francuske sa 28:31 u 3. kolu Grupe C EP, pa je tako već u prvoj fazi eliminisana sa takmičenja. Reprezentativac Srbije Slaviša Đukanović ocenio je da je loš početak odlučio pobednika:

"Kada smo krenuli sa minusom od pet golova (1:6) protiv Francuza, sve je bilo jasno. Mnogo su fizički spremniji, dobro trče i imaju veliko iskustvo. Teško je bilo
nadoknaditi tu razliku. Da smo igrali još dva dana, mislim da ih ne bismo stigli", kazao je on.

Srednji bek "orlova" Uroš Mitrović kazao je da je reprezentacija šansu da izbori plasman u drugu fazu takmičenja imala protiv Rusije.

"U prvih 10 minuta su nam stavili do znanja ko je Olimpijski šampion. Koliko su moćni, videlo se u tih prvih 10 minuta. Mi moramo da nađemo rešenje, zašto kada izađemo iz Srbije, ne možemo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Mitrović.

2024 © - Vesti online