Petak 17.01.2014.
10:32
BETA

Matić: Spreman sam za utakmicu sa Junajtedom

Nemanja Matić

"Trener mora da odluči, ali spreman sam. U treningu sam, pošto sam prošle nedelje igrao za Benfiku protiv Porta i neću imati problema", rekao je Matić, preneli su britanski mediji.

Matić je u sredu potpisao petoipogodišnji ugovor sa Čelzijem. On se tako vratio u londonski klub, sa kojim je prvi put 2009. godine potpisao ugovor. Srpski fudbaler tada nije dobio pravu priliku, pa je u sklopu transfera za Dejvida Luiza iz engleskog kluba prešao u portugalskom Benfiku.

Čelzi će u nedelju od 17 sati igrati na Stamford Bridžu protiv Mančester junajteda. Ekipa Žozea Morinja trenutno je treća na tabeli Premijer lige sa 46 bodova, dva manje od prvoplasiranog Arsenala, dok Junajted zauzima sedmo mesto sa 11 bodova zaostatka za Arsenalom.

"Čelzi ima veoma dobar tim i dobre mlade igrače. U narednih nekoliko godina klub će pokazati snagu. Naravno, potrebno nam je malo vremena, pošto je mladim igračima potrebno vreme da pokažu svoje kvalitete. Ali, Čelzi će biti jedan od najboljih timova Evrope", rekao je Matić.
 

2024 © - Vesti online