Utorak 16.03.2010.
17:50
Vestionline

Uskoro letnji red letenja Jat Ervejza

Avioni Jat ervejza leteće za Dubai dva puta nedeljno, četvrtkom i subotom, a od 10. maja, tri dana u nedelji, ponedeljkom, četvrtkom i subotom.

Na redovnoj liniji Beograd–Portorož–Beograd, Jat će od 15. aprila do 27.juna leteti četvrtkom i nedeljom, navodi se u saopštenju.

Tokom letnjeg reda letenja najfrekventnije linije Jata su Frankfurt, Beč, Cirih, Moskva, Pariz, London, Skoplje, Podgorica i Tivat, na kojima će avioni nacionalnog avioprevozioca leteti najmanje jednom dnevno.

Avioni Jat ervejza će za Ljubljanu leteti šest puta, a za Amsterdam, Dizeldorf i Rim pet puta nedeljno.

Jat Ervejz, od 28. marta do 30. oktobra, saobraćaće po letnjem redu letenja na 37 destinacija: Jedan od aviona Jat Ervejza

Četiri nedeljna leta obavljaće na liniji prema Stokholmu, Milanu i Istanbulu.
Tri puta nedeljno Jat će leteti za Štutgart, Berlin, Kopenhagen, Atinu, Brisel i Larnaku.

Za Trst, Portorož, Tel Aviv i Dubai leteće dva puta nedeljno, a za Maltu, Tripoli, Tunis i Monastir po jednom.

Planom letenja za leto 2010., Jat će od 1. juna uvesti linije za Ohrid, Solun i Geteborg, a pojačaće i redovan saobraćaj za Amsterdam, Sarajevo, Cirih, London, Skoplje, Larnaku, Dubai, Pariz, Berlin, Kopenhagen, Rim, Trst, Maltu, Tripoli, Monastir i Tivat.

Kao i prethodnih sezona, Jat omogućava svojim putnicima da do Hamburga i Hanovera stignu preko Berlina.

Na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, "kod šer" aranžmani, kojima zakupljuje određeni broj mesta u avionima najprestižnijih evropskih aviokompanija, Jat svojim putnicima nudi još 81 let nedeljno, ističe se u saopštenju.

Prema međukompanijskim ugovorima, putnici iz Srbije imaće mogućnost da putuju na osam evropskih destinacija.

U Afriku, putnici iz Beograda mogu putovati kombinovanim letovima Jat ervejza i kompanija Emirates, Turkish Airlines i Srilankan Airlines.
U saopštenju se naglašava da red letenja Jat ervejza podleže izmenama u skladu sa zahtevima tržišta.

2024 © - Vesti online