Četvrtak 16.01.2014.
13:28
Vestionline

''Goblini'' novim spotom upozoravaju Evropu

Kadar iz spota za pesmu ''Evropo''

Pesma koju ironično otvara citat himne Evrpske Unije "Ode radosti", a stihovi upozoravaju Stari kontinent na blagodeti koje im donose Srbi i ostala svadljiva jugoslovenska plemena, dobila je danas odgovarajuć spot simbolično prošaran tehničkim neispravnostima, i obogaćen prigodanim stajlingom i plesnom koreografijom frontmena Branka Golubovića Goluba.

"Mislimo da nema potrebe da se ta pesma posebno objašnjava. Na žalost, ali tako je. Govori o zemlji u kojoj smo nekada živeli, o ljudima i narodima koji su živeli u toj zemlji, a sada imaju svoje države. U toj pesmi se obraćamo Evropi, ali je na žalost to priča o nama", kažu ''Goblini''.

Poznata grupa promovisaće novi album 8. marta velikim beogradskim koncertom u Hali sportova.

"Radujemo se koncertu u Hali sportova, jer znači otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri 'Goblina'. Veoma nam je važno to što će prvi koncert na promotivnoj turneji albuma 'Roba s greškom' biti održan u prostoru u kome su tokom proteklih decenija održani neki veoma značajni koncerti", rekao je pevač te grupe.

CD se može dobiti za 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert 8. marta u Hali sportova. Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Ulaznice se kupuju preko mreže Eventim, Ticketline i Gigstix, a diskovi i ulaznice (zajedno i odvojeno) u Beogradu u "Jugotonu" (Nušićeva 27) i "Dallas Music Shop-u" u knjižari Vulkan (Sremska 2), u Novom Sadu u "Mungosu" (Zmaj Jovina 2), kao i svim bolje snabdevenim CD prodavnicama u Srbiji.

2024 © - Vesti online