Četvrtak 16.01.2014.
00:52
telegraf.rs

Ovacije na premijeri filma “Montevideo, vidimo se“

Glavni junaci filma "Montevideo, vidimo se"
 


Ceremonija je počela oko 20.15 časova, a u veselom ambijentu koji su pratili taktovi muzike 30-tih godina prošlog veka, Moša, Tirke, Stanoje i ostali su počeli da pristižu. Poput velikih zvezda, publiku i fanove su redom pozdravili glumci Srđan Žika Todorović, Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Branko Đurić Đura, Aleksandar Radojičić, Nebojša Ilić, Ivan Zekić, a neki od njih su najmlađim obožavateljima potpisivali autograme.


Nakon desetak minuta usledile su gromoglasne ovacije i aplauz pošto su u tom trenutku crvenim tepihom prošetali i glavni junaci ovog ostvarenja, Miloš Biković, Viktor Savić i Petar Strugar, koji su stigli zajedno na premijeru. Simpatije su takođe prikupili i glumci iz Španije koji igraju u filmu.

“Montevideo, vidimo se”, a posebno prelepa glumica Elena Martinez, koja je mamila uzdahe prisutnih u elegantnoj crnoj haljini.


Na samom kraju, crvenim tepihom je prošao reditelj Dragan Bjelogrlić i to u društvu svetske filmske zvezde Armana Asantea, koji takođe igra u ovom ostvarenju i koji je upravo za ovu priliku ponovo došao u glavni grad Srbije.


Osim ekipe filma “Montevideo, vidimo se”, premijeri su prisustvovale i brojne poznate ličnosti iz naše zemlje među kojima su bili fudbalska legedna Dragan Džajić, pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom, reditelj Boris Malagurski, voditeljka Biljana Obradović, nekadašnji košarkaški reprezentativci Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević, pevačica Nevena Božović, Kiki Lesendrić, kao i Ivan Bosiljčić i njegova supruga Jelena Tomašević.


Nakon projekcije ostvarenja Dragana Bjelogrlića, publici su se poklonili naši i španski glumci, već pomenuti Arman Asante, kao i pevačica Luz Kasal.

2024 © - Vesti online