Sreda 15.01.2014.
21:46
Telegraf

Ana Mihajlovski: Nemam anoreksiju!

Ana sa dečačkom frizurom
 

Svima koji su se zabrinuli za njeno zdravstveno stanje i kilažu, nova voditeljka "X Faktora", Ana Mihajlovski poručuje da ne treba da se brinu jer je sve u najboljem redu, da mnogo jede i da je sasvim prirodno da se žena sa godinama promeni.

"Hvala svima koji brinu, ali još uvek nisam ni blizu anoreksiji. Da nešto nije u redu sa mojim zdravljem sigurno ne bih išla mečki na rupu i stala pred milionski auditorijum koji ima 'X Factor'. Mislim da to nije poznato, ali žena se s godinama menja. (smeh) Neke smršaju, neke se udebljaju, neke prolepšaju, neke poružne… Da li ovakva pitanja treba da shvatim kao udar na moju žesnku sujetu. (smeh) Ili je to samo pokušaj da se napravi senzacija tamo gde je nema", rekla je voditeljka.

Ona priznaje da je sinoć imala tremu i da je bila pod tenzijom, ali kaže i da je ipak zadovoljna kako je sve ispalo.

"Ako me pitate da li sam sinoć bila u stresu – jesam. Vodila sam lajv emisiju koju je pratilo četiri miliona ljudi širom zemlje, a imala sam svega nekoliko sati da se pripremim. Mnogo bitnije od mog fizičkog izgleda jesu komentari podrške koje sam dobila na društvenim mrežama a koji se tiču mog voditeljskog angažmana", objasnila je Ana.

"Primetili ste da sam drastično skratila kosu i prilično je posvetlila. Nosila sam visoke potpetice i kratku haljinu sa naglašenim ramenima u čemu bi svaka žena izgledala vitkije nego što jeste. Ako nekome smeta moja kilaža apelujem da mi svakog utorka pred lajv pošalju hranu, pošto obožavam da jedem i mnogo jedem", dodala je kroz smeh voditeljka.

2024 © - Vesti online