Četvrtak 16.01.2014.
08:00
S. Đurić - Vesti

Nataša Đorđević: Zdrava hrana čuva liniju

Nataša Đorđević

Na početku karijere je bila crnka, a obavezni modni detalj bile su joj minđuše. Kako je vremenom rasla njena popularnost, promenila je stajling i danas važi za jednu od elegantnijih dama na estradi. U šali, za sebe kaže da nije komplikovana za održavanje.


- Uvek sam vodila računa o svom izgledu. Ako si javna ličnost, moraš uvek da bude besprekorno negovan i da pratiš trendove. Ne žalim da potrošim novac zarad lepog izgleda. Mada, i sa malo para može da se izgleda dobro, samo ako čovek ima stila. Što se kozmetike tiče, koristim kreme i puder kozmetičke kuće La pri i svakoj ženi

Zdrava kosa


Nataša posebno brine o negi kose.
- Kod frizera idem mnogo češće nego kod kozmetičara. Farbam se, pa to mora da uradi profesionalac, ne mogu sama. Pre nastupa uvek idem na feniranje. Kad nemam koncerte i nastupe, operem kosu sama kod kuće. Uvek stavim neke preparate za negu, kako bi kosa bila sjajnija i zdravija.

koja ima mogućnosti da ih kupi toplo preporučujem. Em što ti preparati podmlađuju bar za deset godina, em savršeno prijaju koži. Zahvaljujući njima, lice bude blistavo čisto i mekano.


Kod kozmetičara ne ide tako često, dva puta godišnje.


- Kozmetičare posećujem zbog masaža i utrljavanja maski u kožu, čisto da se lice malo osveži, a ne toliko zbog čišćenja. Nemam neku problematičnu kožu, iako sam, dok sam bila mlađa, imala problema. To sam na vreme sredila i sada nema potrebe da često odlazim kod kozmetičara. Mislim da čak i nije baš poželjno da se koža stalno iritira i dira. Naravno, i kod kuće imam svoj ritual posebno kada dođem sa nastupa. Temeljno očistim lice mlekom, umijem se i stavim kremu. Zbog čestih nastupa lice mi je stalno pod teškom šminkom, pa u slobodno vreme izbegavam šminkanje - kaže Nataša Đorđević.


Pevačica ističe da vodi računa o tome kako se hrani.


- Trudim se da se zdravo hranim. Pazim šta jedem. Izbegavam masno i meso. Na mom stolu je često riba, sve pripremam na maslinovom ulju, jer je mnogo zdravije od ovog običnog. A i meni mnogo više prija. Ne jedem mnogo, laganija ishrana ne opterećuje stomak i čovek se odmah lepše oseća. Pijem mnogo vode, ponekad uzmem i neki voćni sok. Ali, uglavnom pijem vodu. Nemam nešto mnogo vremena za sport i vežbanje, ali zahvaljujući pravilnoj ishrani, imam dobro liniju. A, i posao mi je takav da sam dosta aktivna i često na nogama. Ma, laka sam za održavanje što se tiče i hrane i svega ostalog. Izgled kreiraju i pozitivne misli, odnosno optimizam. To je lek za sve u životu.

2024 © - Vesti online