Utorak 14.01.2014.
20:04
mozzartsport.com

Ćiro Blažević debituje protiv Crvene zvezde

 Trener Slobode Miroslav Ćiro Blažević
 

Ćiro Blažević ponovo će ukrstiti koplja sa Crvenom zvezdom. Trener svih trenera pre neki dan preuzeo je Slobodu iz Tuzle, koja će se za prolećni deo prvenstva pripremati u Sloveniji, a za 5. februar zakazana je prvi kontrolni meč i to baš protiv crveno-belih u Kopru.
“Ekspedicija našeg kluba 1. februara putuje u Sloveniju, a već 5. februara tamo će odigrati svoju prvu test utakmicu i to protiv starog rivala iz Beograda - Crvene zvezde! Na pripremama u Kopru će crveno-crni odigrati još četiri kontrolne utakmice, a jedan od protivnika će biti i austrijski Sturm. Slovenačke pripreme trajaće 14 dana nakon čega se ekipa vraća u Tuzlu, gde će do početka prvenstva odigrati još nekoliko utakmica protiv premijerligaških ekipa”, stoji na zvaničnom sajtu tuzlanskog kluba.

Blažević je više puta ponovio da je bio na pragu preuzimanja Zvezde, ali da se tada isprečila politika i Vladimir Cvetković. Hrvatski stručnjak je sedeći na klupi Dinama iz Zagreba, Rijeke i Prištine vodio bitke sa crveno-belima, tako da će ovo biti prilika za evociranje uspomena.

2024 © - Vesti online