Utorak 14.01.2014.
06:38
jutarnji.hr

Ćerku Mariju smo polili benzinom u samoodbrani!

Roditelji tvrde da su litar benzina iz kanistera prosuli u samoodbrani
 

- Pokušavali smo da je uverimo da s njom želimo samo da razgovaramo. Ali, ona je bežala. Litar benzina iz kanistera prosut je u samoobrani jer su na nas, dok smo ušli u dvorište žene čijem smo najmlađem detetu kumovi, njen suprug i brat onemogućavali da dođemo do ćerke - naveli su Marijini roditelji.


Njen brat Marijo ne veruje u priču o pokušaju paljenja.


- U zatvoru moja majka ne prestaje da plače, a otac je totalno utučen. Kakvo paljenje? Roditelji su nam sve priuštili u životu. Sestra već godinu dana retko svraća kući. Zapala je u dugove odlaskom u Zagreb, gde radi u nekoj pekari. Minus na bankovnom računu postajao joj je sve veći, pa je majka čak kradom od oca krila da uzima nešto novca od prodaje meda i da ga šalje Mariji. Ona je zapala u dugove do te mere da je majka prodala svo porodično zlato ne bi li joj novčano pomogla. Marija je za mene mrtva. Precrtao sam je za sva vremena. A na roditeljima je da vide šta će kad sve prođe. Ipak je ona njihova ćerka - objasnio je 22-godišnji Marijo.
 

Pročitajte još:

* Roditelji pokušali da zapale ćerku, upaljač nije upalio!

* Roditeljima pritvor, pokušali da zapale ćerku

Na pitanje o navodnom pretećem pismu na pet stranica, koje su Mariji na zagrebačku adresu stanovanja roditelji poslali dan pre hapšenja, Marijo isto ima objašnjenje.


- U pismu nema ni trunke prijetnji. Mesecima je nisu vidjeli. Pisali su pismo s knedlom u grlu. Ja sam ga pročitao. U njemu otac ogorčeno spominje da je žalosno kako nije našla za shodno da im čestita barem božićne praznike. Kad je uvideo da majka svu zaradu šalje Mariji, otac je poludeo i pokušao to da stopira. Ne znam čemu tvrdnja da je otac spominjao da je teško bolestan. To nije istina. On je zdravstveno dobro, samo što je sada psihički dotučen - zaključio je Marijo potresen situacijom.


Marija je, pak, u svojoj ispovesti navela da su seoske iskrivljene priče (o bavljenju prostitucijom, prim. aut.) razlog suludog divljanja njenih roditelja.

2024 © - Vesti online