Ponedeljak 13.01.2014.
19:21
Beta

"Oland se viđao s glumicom u stanu mafijaša"

Rasplet tek sledi: Fransoa Oland i Žuli Gaje
 

Ubrzo po objavljivanju vesti, koja je izazvala skandal u Francuskoj, Ferači je dnevniku Mond rekao da nije vlasnik, niti je ikada živeo u stanu u osmom arondismanu u Parizu, koji sada iznajmljuje glumica Žuli Gaje.

Objasnio je da je francuskoj glumici stan izdala majka njegove dece, Emanuel Hok, pre tri godine, i dodao da je na poštanskom sandučiću upisano ime Mikele Ferači zato što se njegov sin zove isto kao i on. U tom stanu, rekao je, živela je Emanuel Hok s decom, pošto su se oni rastali. Potvrdio je da se telefon u stanu vodi na njegovo ime, ali je naveo da je on samo prenet iz prethodnog stana u kojem je ranije živeo s majkom svoje dece.

Ferači je glumac koji je slavu stekao ulogom u seriji "Mafiosa". Pošto je postao direktor kockarnice Cercle Wagram u Parizu, osuđen je na uslovnu kaznu zbog zlopotrebe službenog položaja. Uprkos tome, naglašava da je glumac i da su mu uloge u filmovima jedini izvor prihoda.

Najavio je da će protiv sajta Mediaprat i nedeljenika Poen podići tužbu, posto su ga, pišući o Olandovoj vezi sa Žuli Gaje, nazvali mafijašem.

Francuski mediji su prošle nedelje objavili da je Oland u vezi sa Žuli Gaje, a njegova partnerka Valeri Trirvajler je ubrzo posle toga smeštena u bolnicu.

Očekuje se da će na sutrašnjoj konferenciji za novinare, koja je trebalo da u potpunosti bude posvećena ekonomskim pitanjima, Oland govoriti i o tvrdnjama o njegovoj vezi s glumicom.

2024 © - Vesti online