Ponedeljak 13.01.2014.
08:00
telegraf.rs

Kako da se izvučete iz ljubavnog trougla?

Foto: Ilustracija
 

Bilo da varate svog partnera ili mislite da vas varaju, nekoliko je stvari koje kod ljubavnog trougla morate da budete svesni ne bi li ste izvukli živu glavu iz cele situacije, ali i prestali da povređujete sebe i druge.

Naime, postoje tri moguće opcije, a mi vam donosimo rešenje za svaku od njih.

Vi ste inicijator

Ukoliko ste vi ti koji imate dve osobe, vreme je da ozbiljno razmislite o svojim postupcima. Možete da ostanete bez oboje, a osim toga, to je najnemoralnija stvar u ljubavi. Jeste li svesni koje posledice vaše ponašanje može da ima na svo troje? Zapitajte se šta zapravo vi želite od cele priče i da li je to sve vredno toga da na kraju povredite sve oko sebe. Samo zato što je vama zabavno, drugima nije. Osim toga, istina najčešće izađe na videlo u trenucima kada najmanje očekujete. Svojim postupcima delujete sebično i nehumano.

Vi ste druga osoba i znate prvu osobu

Smatrate da nikako nije u redu to što radite, ali srce ne bira i nadate se kako ćete jednoga dana doći na prvo mesto. Pokušajte racionalno da razmislite koliko zaista vredi čekati. Šta očekivati od čoveka koji ne može da se odluči između dve osobe? Budite prvi koji ćete prekinuti ljubavni trougao bez obzira koliko ste zaljubljeni. Ne treba vam to u životu, vreme je da okrenete novu stranicu.

Vi ste tek saznali da postoji još neko, a mislili ste da ste jedini

To je zaista najgora situacija koju možete da iskusite. Saberite se i ne tražite izgovore. Za ljubav je potrebno dvoje. Ukoliko to partner ne može da vam pruži, vreme je za nekog novog. Nemate za čime da žalite. Jedino kome može da bude žao je njemu. Treća osoba je vama napravila uslugu jer je razotkrila s kime ste imali posla. Niste zaslužili da vas tako tretiraju. Ne dozvolite da neko od vas pravi budalu. Jedino što ste tražili je ljubav i iskrenost. Ukoliko to partner ne može da vam pruži, ne okolišajte. Svet je pun dobrih ljudi. Vi ste, eto, naleteli na nekoga ko ne može da vam pružiti ono što vam treba. Ali ta osoba će naići, kad-tad. Sve što treba je da verujete.

2024 © - Vesti online