Nedelja 12.01.2014.
13:17
Vesti

Bremen: Svi jurili NLO!

Aerodromska služba objavila uzbunu na zemlji i u vazduhu zbog pojave neindentifikovanog letećeg objekta, nakon čega je usledila prava potera (Foto:Ilustracija)
 

Tokom dva sata, dok je policijski helikopter "gonio" NLO, na aerodromu je zaustaviljeno poletanje i preusmeravani su letovi ka obližnjim gradovima. Na internetu se pojavio snimak od, kako se tvrdi, svedoka događaja. On je vrlo popularan na blogovima, a istražuje ga i policija. Istraga se vodi po, kako je zvanično saopšteno, predmetu bezbednosne pretnje vazdušnom saobraćaju, a za to krivično delo u Nemačkoj se dobija najmanje četiri godine zatvora.


U Velikoj Britaniji je u toku istraga povodom saopštenja pilota aviona A320 o izbegnutom sudaru sa NLO. Prvi pilot kaže da je primetio NLO kada je avion bio na visini od 10.000 metara i 32 kilometra udaljen od aerodroma Hitrou. Dogodilo se to u julu 2013, ali je širokoj javnosti saopšteno nedavno.

U međuvremenu je Pol Helier, bivši kanadski ministar odbrane, saopštio da "najmanje četiri vrste vanzemaljaca" već hiljadama godina posećuje našu planetu. On je, za TV-stanicu Rusija danas, izjavio da postoji "duga istorija" NLO i da su aktivnosti vanzemljaca povećane poslednjih nekoliko decenija, tačnije od momenta kad su Zemljani izumili atomsku bombu.


Bivši kanadski ministar odbrane tvrdi da su vanzemaljci "vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da nuklearno oružje ponovo bude upotrebljeno, jer je svemir jedinstven, pa to ne utiče samo na Zemljane već i na druge vrste u njemu".

2024 © - Vesti online