Subota 11.01.2014.
11:16
Vestionline

Britanska političarka ne zna da YU ne postoji

Ah ti imigranti iz Jugoslavije: Nadin Doris u parlamentu
 

"Plimnog talasa za sada nije bilo, ali već sutra ili sledeće godine možda stigne. Ne znamo trenutak kada će doći i to je problem. Preti nam plimni talas iz Jugoslavije", rekla je Doris odgovarajući na pitanje jednog Rumuna iz publike u studiju.

Njega je zanimalo hoće li "rasistička retorika" napokon nestati iz javnog govora u Velikoj Britaniji, pošto je postalo očigledno da od 1. januara ove godine nema najezde imigranata iz Bugarske i Rumunije.

Sam spomen Jugoslavije konzervativnu parlamentarku odmah je lansirao među najpopularnije teme na Tviteru, gde su je tviteraši uglavnom ismevali zbog neinformisanosti o geopolitičkim promenama na evropskom kontinentu.

"Nadin Doris očigledno ne prati Evroviziju", cinično je zaključio jedan korisnik Tvitera.

"Poruka za Nadin Doris: Jugoslavija već neko vreme ne postoji. Njen raspad izazvao je 'manje' trzavice. Očigedno ste to propustili", napisao je drugi korisnik društvene mreže.

Inače, slabo informisana parlamentarka Doris poznata je po nadimku "Med Ned" ili "Pobesnela Ned", a 2012. godine je bila suspednovana u svojoj stranci pošto je učestvovala u rijaliti šouu "’m a Celebrity…Get Me Out of Here!"

2024 © - Vesti online