Petak 10.01.2014.
15:42
Beta

Škuletić: U Partizanu zbog titule i pobede u derbiju

 Petar Škuletić i sportski direktor Albert Nađ na promociji
 

"Presrećan sam zbog povratka u Partizan. Sanjao sam da potpišem profesionalni ugovor sa Partizanom, to se nije desilo prvi put. Nekim zaobilaznim putem sam došao do cilja, ali neće se na tome zavšiti moj san, želim titulu sa Partizanom i pobedu u derbiju", rekao je Škuletić na promociji na stadionu u Humskoj.


Škuletić je u Partizan došao iz Vojvodine, a sa crno-belima je potpisao ugovor na četiri godine.


On je rekao da ne želi da govori o razlozima zašto nije u prvom boravku u Partizanu potpisao profesionalni ugovor i da je bilo i njegove krivice, ali i krivice ljudi koji su tada bili u klubu.

"To je sada prošlost... Bitno je da sam sada u Partizanu. Odlučio sam se za Partizan umesto inostranstva jer želim tituli i pobedu u derbiju, jer to nema cenu", istakao je Škuletić, koji će u Partizanu nositi dres sa brojem 32.


On je u Vojvodini sarađivao sa trenerom Markom Nikolićem, a danas je naveo da se raduje što će ponovo raditi s njim.

"Radujem se ponovnoj saradnji sa Nikolićem. On je čovek koji je meni pomogao i vratio me u fudbalski život. Nadam se da sam mu to makar malo vratio i nadam se da ću tek vratiti", naglasio je Škuletić.


Na pitanje novinara koliko golova očekuje da će postići u prolećnom delu sezone, on je naveo da ne želi ništa da obećava, ali da očekuje najmanje 10 golova.

"Deset golova je realno očekivati da dam... Toliko bih morao da dam".


Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da se nada da će Škuletić u Partizanu nastaviti sa dobrim igrama kao u prethodnom klubu.

"Škuletić je ponikao u Partizanu, prve fudbalske korake je napravio u omladinskoj školi Partizana. Posle jedne kraće turneje vraća se u svoju kuću. Očekujemo da će nastaviti sa dobrim igrama kao u prethodnim klubovima", rekao je Nađ.


Nađ je dodao da Partizan i dalje pregovara sa još jednim igračem Vojvodine Branislavom Trajkovićem, iako se činilo da je ta priča uspešno završena.

"I dalje smo u pregovorima, očekujem da će se i to brzo realizovati. Partizan i Vojvodina su postigli dogovor, ostali su sitni detalji koji nisu mogli da se realizuju, pa zato sada i Trajković nije ovde", rekao je Nađ.

2024 © - Vesti online