Petak 10.01.2014.
18:21
Beta

Prvi put u karijeri: Žerar Depardje u ruskoj seriji

Žerar Depardje nije imao tu čast da priča na ruskom, već mu je glas pozajmljen
 

"Prva televizijska serija na svetu sa Žerarom Depardjeom" biće emitovana u Rusiji počev od ponedeljka, navodi se na sajtu ruske televizije.

Derpadje igra oca glavnog lika u seriji "Zajcev +1", koja je veoma popularna kod mladih Rusa. On igra oca koji pati od šizofrenije, u trećoj sezoni serije.

U intervjuu za list Komsomolskaja pravda, Depardje je rekao da je u seriji govorio na francuskom ali da mu je sinhronizovan glas dublera na ruskom.

"Međutim, ključne rečenice koje je trebalo da izgovorim na ruskom, bile su napisane na velikim belim papirima", rekao je glumac.

"Snimanje serije mi je donelo veliko zadovoljstvo. Veličanstveno je osetiti duh mladosti. Bila mi je čast da igram u seriji", dodao je Depardje.

TNT je saopštila da je Depardje savršen za ovu ulogu. On je čovek koji voli slobodu i avanture što je blisko liku u seriji, dodaje se u saopštenju.

Zbog kritika na račun francuskih vlasti posle njihove odluke o povećanju poreza za one čiji su godišnji prihodi veći od milion evra, Depardje je otišao u Belgiju gde je zatražio državljanstvo. Državljanstvo je, međutim, dobio u Rusiji koje mu je lično uručio ruski predsednik Vladimir Putin.

2024 © - Vesti online