Uvek u mislima dobročiniteljke

Milenik zemljaka: Nikola Dunović
 

Odluka da novčane priloge još jednom uputi upravo ovoj dečici i ženi, a ne nekom drugom od brojnih štićenika, doneta je, verujemo, kao i ranijih puta bez dugog razmatranja, s obzirom na to da je podmukla bolest obeležila njihove živote, a svakog na drugačiji način.
 

Svaki dar je mnogo obraduje: Svjetlana Kljajić

Samohrana 27-godišnja majka Svjetlana Kljaić ostaće upamćena kao medicinski fenomen, jer je preživela jedno od najsmrtonosnijih neuroloških oboljena i u komi rodila ćerkicu Jovanu, ali nažalost ostala nepokretna.

Slična zlehuda sudbina dopala je i četvorogodišnoj Anđeli Trišić koja je od Uskrsa prošle godine u stanju budne kome.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Istina, usud malog Nikole je nešto drugačiji, pošto je on zdrav i napredan dečačić, ali teška bolest je iz njegovog zagrljaja zauvek otrgla majku Jelenu Trikić iz Drvara, nedugo po njegovom rođenju. Sve ove kao pelin gorke činjenice nisu mogle da ostave ravnodušnom ovu ženu dobrog srca sa dalekog kontinenta, pa otuda i njene želje da ovim nevoljnicima malo ulepša praznike i da na znanje da nisu sami u svojoj nevolji.

Uskoro kod Svjetlane i Nikole

Reporteri "Vesti" obavestili su telefonom porodicu Trišić o prispeću novčanog priloga iz Australije, na čemu su se oni od srca zahvalili i poručili da će ih uskoro preuzeti, dok će preostali novčani darovi namenjeni Svetlani Kljaić i Nikoli Dunoviću narednih dana biti uručeni na njihove kućne adrese.

2024 © - Vesti online