Sreda 08.01.2014.
09:40
mondo.rs

X Faktor: Ispao Mladen Lukić

Žiri X faktora: Kristina, Kiki, Emina i Željko
 

Od daljeg takmičenja se oprostio pulen Željka Joksimovića koji je u dvoboju sa Aleksandrom Brković, drugom takmičarkom sa najmanjim brojem glasova publike, izgubio nakon konačne reči opet publike, a ne žirija.

Pročitajte sve što smo pisali o X faktoru OVDE

Iako propozicije nalažu da o sudbini takmičara sa najmanjim brojem glasova odlučuje žiri, dobro poznati četverac je bio neodlučan i glasao 2:2, tako da je konačna reč ipak bila u rukama gledalaca koji su najmanji broj glasova dali Mladenu.

Pre nego što je voditelj Slavko Kalezić pročitao imena duelista pred ispadanjem, obratio se Željku Joksimoviću rečima "hvala što si me izbacio ranije, jer ne bih tvojim takmičarima sada bio u koži".

Do sada smo se upoznavali sa takmičarima – eliminisali one "manje talentovane", slušali prozivke žirija, a sada doživeli prvi "šok" na putu da pronađemo onog sa X Faktorom.

Sledeće nedelje biće poznato ime takmičara kojeg će publika vratiti nazad na binu X Faktora zahvaljujući baražnom glasanju. U "igri" su Maid Hećimović, Miloš Bajat, Aleksandra Sekulić i Jana i Luka.

A kako je zvučala malena Ilma Karahmet, koja je svojim neverovatnim glasom kupila publiku X faktora poslušajte ovde:

2024 © - Vesti online