Utorak 07.01.2014.
23:23
klix.ba

Ovo su najbizarnija imena beba u 2013.

Džordi je u 2013. godini bilo učestalo srednje ime za rođene u Njukaslu, a povezna je sa MTV rijalitijem ''Džordi Šor''. Takođe, brend ime “Dior” pojavilo se na listi muških imena.

Kako divna beba! Daćemo joj ime, Pepsi

Među neobičnim ženskim imenima su Rim, Rozeli, Papi (štene), Paradajs (raj), Vog (magazin), Pinki, Ti (čaj), Nirvana i Peppa po čuvenom crtanom filmu.

''Slavne osobe su poznate po izboru čudnih imena za decu i naši podaci pokazuju da neki roditelji prate ovaj trend trudeći se da njihovo dete ima unikatno ime. Divno je videti koliko su roditelji kreativni u imenima sa decom'' rekla je Liza Peni iz tog udruženja roditelja.

Među imenima našli su se i Tajger, prema slavnom igraču golfa, Taker, lik iz filma “Grange Hill”, Feniks, Orhideja, London i Olimpija, zahvaljujući Olimpijskim igrama.

Naziv popularnog gaziranog pića Pepsi takođe je među imenima.

To udruženje objavilo je i listu i najpopularnijih imena. I dalje je na vrhu liste Džek, a potom Oliver, Hari, Čarli i Džejkob za muškarce. Kada su u pitanju imena za devojčice, Amelija je na samom vrhu, potom Olivia, Emili, Ava i Papi.

2024 © - Vesti online