Utorak 07.01.2014.
12:01
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Uz svoje štićenike i u vreme slavlja

Igračka okupirala svu pažnju: Nikola Dunović sa Draganom Vujić
 

Tako su ruku punih darova Dragana i njeni roditelji, posetili Nikolu, pa su osim odeće i igračaka, ovom mališanu darovali još 200 evra, da mu otac kupi ostalo što mu nedostaje.
 

Dobra deca

- Stefan i godinu dana mlađa Tamara su dobra deca i lepo vaspitana. Baka se zaista pobrinula da ih dobro odgoji. Raduju se svakom susretu sa nama, kao i mi sa njima. Zato se trudimo da im pomognemo da izađu na pravi put - zaključila je Dragana, čija porodica Stefanu i Tamari pruža sve što im je potrebno kako bi mogli da dočekaju lepšu i lakšu budućnost.

- Svaki put kada ga vidimo, Nikola je sve veći i napredniji. Postali smo veoma bliski i radujemo se svakom dolasku i susretu s njim - kaže Dragana, koja Nikolu nije ispuštala iz krila.


Na poseti ovih dragih gostiju, zahvalio se Nikolin otac Goran.
- Svi se radujemo susretu sa Draganom i njenim najmilijima, a Nikola posebno. Tako je mali, ali već ih zna. Odmah im prilazi, pa se posle ne miče iz Draganinog krila. Deca prosto osećaju ljubav. Mnogo smo zahvalni ovim divnim ljudima što obiđu Nikolu i obraduju ga lepim i vrednim poklonima - istakao je Goran Dunović.


A, pored Dunovića, Dragana Vujić je sa roditeljima posetila i svoje štićenike u Kuzminu, brata i sestru Stefana i Tamaru. Njima su svi zajedno darovali obuću, odeću i još 300 evra, da mogu da kupe ono što im nedostaje, znajući dobro da baka sa kojom žive i njena penzija od 50 evra, nikako ne mogu da podmire njihove stvarne potrebe.
 

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Stefan je skoro napunio 17 godina. Dobar je u školi, što nam je posebno drago, jer će tako jednog dana, kada je završi, postati svoj čovek. Uči za kuvara i obožava taj posao. Želi da se dalje usavršava, pa mu je moj otac kupio kuvarsko odelo. Mi smo rekli da ćemo im pomagati da izađu na pravi put, a njihovoj baki da se ne sekira. Bićemo uz njene unuke i pomoći ćemo im da završe školu - kazala je Dragana.

2024 © - Vesti online