Nedelja 05.01.2014.
10:43
mozzartsport.com

Muka za Partizan: Kojić polomio stopalo!

Propušta pripreme: Nemanja Kojić
 

Veliki problemi za stručni štab Partizana uoči početka priprema za drugi deo prvenstva, stigla je informacija da od prozivke 13. januara trener Marko Nikolić neće moći da računa na Nemanju Kojića. Napadač crno-belih je pretrpeo prelom pete metatarzalne kosti stopala i sleduje me jednoipomesečna pauza. To znači da će propustiti kompletan pripremni period, pitanje je u kakvom će stanju dočekati početak prolećne sezone.


Kojić se povredio na trčanju, u sklopu individualnog programa koji je svaki prvotimac kluba iz Humske dobio da odradi tokom pauze. Zapravo, reč je o obnovljenoj povredi stopala, nastaloj još sredinom novemebra, zbog koje je propustio završnicu jesenje sezone.


"U pitanju je defraktura pete metetarzalne kosti, obnovljena povreda koja zahteva hiruršku intervenciju. Nemanja je imao naprslinu zbog koje je odsustvovao od sredine novembra do sredine decembra, tada nije morao da se radi hirurški zahvat, ali on je sada neophodan i čeka ga šest nedelja pauze“, informisao nas je dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana, uz napomenu da će Kojić biti operisan početkom naredne sedmice.


Kad je reč o drugom napadaču iz aktuelnog sastava Partizana, Ismail Beko Fofana bi trebalo da se 8. januara vrati sa odmora iz Obale Slonovače, a 13. januara da se stavi na raspolaganje Marku Nikoliću, međutim... Povreda Kojića znači da će crno-beli sigurno morati da angažuju najmanje još jednog napadača, osim Petra Škuletića, čiji je transfer blizu realizacije.

2024 © - Vesti online