Subota 04.01.2014.
17:37
24sata.info

Lepa Brena: Nisam se oporavila od otmice sina

I dalje oseća posledice: Lepa Brena

Ona je istakla da se zbog kidnapovanja njenog mezimca toliko potresla da se i dan-danas nije potpuno oporavila od te traume.

''Bila nam je to velika pouka da budemo jako oprezni. Posle toga život mi se jako promenio, od tada sam se razbolela, a i danas se lečim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada'', rekla je ona za “24sata.info” i dodala kako do tog momenta nije bila svesna šta znači teret slave.
 

Da podsetimo, dečak je otet u četvrtak 23. novembra 2000. godine, gde je navodno krenuo sa majkom kod frizera, ali da se vratio kući po rolere i po izlasku, na ulici se zaustavio automobil u koji su otmičari uvukli dete. Vraćen je roditeljima u utorak 28. novembra, ali i dalje nije poznat odgovor na pitanje šta se u međuvremenu događalo.

Nezvanično se saznalo da su se otmičari javili telefonom tražeći otkupninu od 2,5 milona nemačkih maraka, te da su Bobi poslali karticu za mobilni telefon pa je s otmičarima komunicirao samo sa tog broja. Takođe, nezvanično se saznalo da je primopredaja izvršena tako što je otac predavao novac na jednom kraju grada, dok je majka sedela u automobilu na drugom mestu i bila na nišanu snajpera. Otmičari su Stefana posle preuzimanja novca ostavili bosog na Kalemegdanu gde su roditelji došli po njega, piše nedeljnik “Vreme“.

2024 © - Vesti online