Petak 03.01.2014.
11:14
mozzartsport.com, Sportski žurnal

Vojvodina: Sosa vodi Lale, Trajković kod Dijare, Kaluđerović na Kipru

 

Branko Babić, popularniji kao Sosa, novi je šef stručnog štaba Vojvodine. To je odlučeno u četvrtak veče na telefonskoj sednici Upravnog odbora Novosađana, na predlog menadžera Zorana Pavlovića, kome je uprava kluba sa Karađorđa poverila rešavanje kadrovskih pitanja u zimskom prelaznom roku.


Babić se tako vraća među Lale, pošto je na klupi ovog superligaša sedeo od 11. oktobra 2009. do 9. marta 2010, a u karijeri je pravio značajne rezultate u Čukaričkom, OFK Beogradu u Budućnosti iz Podgorice. Za naslednika Marka Nikolića je izabran pošto su propali pregovori sa Milanom Milanovićem (u poslednjem trenutku se odlučio da iz Novog Pazara pređe u OFK Beograd) i Veljkom Paunovićem, kome je FSS spustio rampu, smatrajući neizvodljivim da paralelno sa funkcijom selektora omladinske reprezentacije radi i u klubu.


Iz Vojvodine stižu i dve vesti vezane za igrački kadar. Prva se neće dopasti navijačima Partizana i Crvene zvezde, pošto je štoper Branislav Trajković u poodmaklim pregvorima sa turskom Antalijom i uskoro bi trebalo da overi saradnju sa klubom čiji dres nosi bivši napadač crno-belih, Lamin Dijara.


Stadion Karađorđe je već napustio Andrija Kaluđerović, nalazi se na Kipru, trenira sa AEL-om iz Limasola i prema dogovoru tog kluba sa Peking Guanom (čiji je zvanično član) narednih šest meseci provešće na pozajmici na Rajskom ostrvu.

2024 © - Vesti online