Četvrtak 02.01.2014.
12:00
K. N. - Foto: Vesti

Prijateljstvo skovano i učvršćeno u nevolji

Ljiljana Čolić sa sinom Aleksandrom
 

"Nikada nećemo moći da se odužimo članovima Udruženja na svemu što čine za nas. Hvala im do neba. Nažalost, Aca i ja smo se našli u bezizlaznoj situaciji, pošto je došlo vreme za njegovu redovnu kontrolu u Beogradu, a mi u džepu nismo imali ni prebijenu paru. Tako smo po drugi put kontaktirali ove humane ljude, a pre svih gospođu Radu i predsednika Udruženja, Branislava Živanovića. On nam je zajedno sa svojim članovima istog dana, bez ikakvog oklevanja uputio ovu vrednu donaciju. I dok ovo pričam, verujte mi da sam potrešena, jer tako nešto čovek ne može da očekuje ni od najrođenijih, a kamoli od ljudi koji su tako daleko, a uvek su spremni da bez pogovora priteknu u pomoć. Da nam nisu pomogli, Aca ne bi mogao na kontrolu, niti bi imali za nove lekove koje su mu lekari prepisali, a nisu nimalo jeftini. Zato našim dobrotvorima želimo svu sreću sveta, dobro zdravlje i napredak u svakom pogledu. Kod nas su i više nego dobrodošli. Drugačije ne umem da im zahvalim, niti mogu da pronađem reči kojima bih iskazala sve što mi je na srcu, kao i na Acinom. Ostaćemo njihovi večiti dužnici", kaže majka Ljiljana Čolić.


Da imaju prave anđele čuvare, govori i činjenica da Čolićima Udruženje srpske bratske pomoći i po četiri puta godišnje pomogne, ne računajući vanredne situacije. Samo zahvaljujući ovako dobrim ljudima, Acina teška bolest, za koju pravog leka i nema, usporena je i pod kontrolom, a život nema cenu.

"Ovom prilikom želela bih da se još jednom u svoje, kao i Acino ime zahvalim svim našim dragim donatorima, koji nas godinama pomažu i ne zaboravljaju naše muke. Isto tako da im poželimo srećne praznike, da ih provedu u miru i blagostanju", rekla je Ljiljana Čolić.

2024 © - Vesti online