Sreda 01.01.2014.
15:29
mozzartsport.com

Kolarov strelac u novoj pobedi Sitija!

Sjajan početak 2014. godine: Kolarov pred golom Svonsija
 

Fudbaleri Mančester Sitija uručili su najbolji mogući poklon u 2014. godini, pošto su bez većih problema osvojili sva tri boda na gostovanju u Svonsiju i na kratko preuzeli lidersku poziciju od Arsenala - 2:3 (1:1).


Građani su borbenog i ofanzivnog domaćina na Liberti stadionu zasekli već u 14. minut, kada je Fernandinjo na najbolji mogući način sačekao odpadak nakon kornera svog tima i loptu topovskim udarcem poslao u mrežu nemoćnog Tremela.
Domaći su bili vrlo ambiciozni i nakon primljenog gola, što im se isplatilo u poslednjim trenucima. Izjednačujući pogodak postigao je Vilfred Boni, koji je u nekoliko navrata imao prilično izgledne šanse pred golom Džoa Harta.


Ipak, izabranici Manuela Pelegrinija su u nastavak meča ušli prilično samouvereno, pa je pitanje pobednika ubrzo bilo rešeno. Najbolji igrač Sitija u ovom trenutku, Jaja Ture, vratio je stvari na svoje mesto u 58. minutu, dok je samo osam minuta kasnije Aleksandar Kolarov topovskim udarcem desnicom povisio na 3:1.


Situaciju na terenu donekle je uzburkao Vilfred Boni prerfektnim pogotkom u 90. minutu, ali domaći u nadoknadi vremena nisu imali dovoljno snage da dođu do ogromnog uspeha.

2024 © - Vesti online