Utorak 31.12.2013.
19:26
telegraf.rs

Jelena Golubović: Nisam imala seks s Čupom!

Pobednica Farme 5 Jelena Golubović
 

Golubovićeva nije ni slutila da će osvojiti srca publike u ovolikom broju, kao i da se nijednog momenta u rijalitiju nije pretvarala da je nešto što nije, već je samo imala poteškoća da shvati pravila igre i da se uklopi.

- Mislila sam da ću na “Farmi” ostati mesec dana i zato sam ponela samo jedne farmerke, jednu trenerku, japanke… Toliko nisam bila u tome da sam tek nedavno ukapirala pravila “Farme”. Naučila sam od svega pomalo – da muzem kravu, razlikujem seno od slame… – počinje priču Golubovićeva.

Pročitajte sve šta smo pisali o Jeleni Golubović OVDE

Budući da je od samog početka iritirala “farmere”, a svojevremeno i proglašena za najomraženijeg učesnika, kaže da ne haje za to i da je na imanju ipak stekla prave prijatelje. Ali ne samo prijatelje već i verenika. Veridba joj je, kako kaže, potpuno pomutila pamet, da još uvek nije svesna šta joj se dogodilo.

- Stekla sam, evo, izgleda i verenika… Čini mi se da mama nije zadovoljna i da se nije obradovala, ali videću još s njom. Ali ovo je samo veribda… Veridba je veridba. Treba da upoznam njegove roditelje, treba da živimo zajedno. U nekim zemljama je veridba zakonom propisana – kaže glumica koja još uvek nije sigurna da li će se udati za Čupu.

Osim veridbe, Jelenu je iznenadila i informacija da je čitava nacija videla njen seks s Kalačem na imanju, kao i eksplicitne fotografije nakon samog čina.

- Nije bilo seksa s Čupom, ja se sećam da je jednom bio peting. Generalno ne pijem, sećam se da sam to veče popila dve čaše vina. To je bila uvertira, a razlika je ogromna. Seks je gruba reč za vođenje ljubavi. Mi smo počeli, ali smo se setili kamera i onda prestali. Patrijahalno sam vaspitana i nisam sigurno imala seks pred kamerama! Videćemo, ali ne negiram – pravda se ona i u neverici sluša o tome kako je njen izabranik hteo da se baci s mosta jer ga nisu pustili da uđe na imanje i zaprosi je na rođendan.

- Stvarno je hteo da skoči? Jao, ja sam u šoku! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba… Jesam iskreno zaljubljena u njega i volela bih da probamo, mi smo već pričali o deci i svemu – napominje Jelena.

2024 © - Vesti online