Utorak 31.12.2013.
18:22
mozzartsport.com

Mamić sprema transfer bombu!

 Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić
 

Sprema se najveća transfer bomba na prostorima bivše Jugoslavije! U glavnoj ulozi je naravno Zdravko Mamić. Alfa i omega zagrebačkog Dinama planira rekordni transfer za Hrvatsku, ali i prostore bivše zajedničke države. Popularni Maminjo želi da u Dinamo dovede Rubena Mikaela vezistu Brage i portugalske reprezentacije, a za taj poduhvat je namenio da da izdvoji neverovatna tri miliona evra, prenose hrvatski mediji.


Ako dovede 27 - godišnjeg Mikaela, Mamić će postaviti rekord u visini transfera za ove prostore. Mikael bi u Dinamo došao kao zamena za kontroverznog Brazilca Samira koji je ispucao sve kredite na Maksimiru.


Ruben Mikael je poznato ime i u evropskim fudbalskim okvirima. Karijeru je započeo 2004. godine u Unijao Madeiri, odakle je prešao u Nasional. U januaru 2010. godine je potpisao za Porto u transferu teškom tri miliona evra i posle samo jedne i po sezone na Dragau je prešao u madriski Atletiko. Otišao je u Madrid u paketu sa Radamelom Falkaom, a Atletiko je tada izdvojio pet miliona evra za Mikaela. Odmah je prosleđen na pozajmicu u Saragosu. Prošlog leta je prešao u Bragu.


Za reprezentaciju Portugalije je debitovao protiv Finske pre dve godine i postigao oba gola u pobedi od 2:0 nad Finskom. Do sada je za Portugaliju odigrao 16 utakmica.

2024 © - Vesti online