Ponedeljak 30.12.2013.
14:57
Telegraf

Severina traži pola Milanove imovine

Severina na sudu dokazuje da su ona i Milan bili u anbračnoj zajednici
 

"Prema zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dve godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dete, stičeš pravo na deo njegove imovine. Zato je Severina u javnosti stalno isticala i pričala kako su ona i Milan zajedno, čak je izmišljala i da su vereni, i sad na osnovu toga ima pravo na njegovu imovinu. Severina je još letos angažovala advokate da popišu Milanovu imovinu", ispričao je izvor blizak nekadašnjem paru, koji dodaje da je hrvatska pevačica navodno zahtevala i da se popišu donacije koje je Milan do sada dao za fond "Bitka za bebe".

Severina će na sudu pokušati da dokaže da je sa Popovićem bila dve godine u vanbračnoj zajednici, iako oni nikada nisu živeli zajedno.

Priča se i da je Popović do sada za potrebe Severinine karijere na njen račun uplatio pola miliona evra, i to na pismeni zahtev njenog menadžera Tomice. Početkom avgusta se pričalo da je Milan ponudio Severini da otplati njen kredit od 800.000 evra i da mesečno uplaćuje 10.000 evra za izdržavanje sina, ali je ona to odbila.

2024 © - Vesti online