Nedelja 29.12.2013.
19:50
Srna

Dodik: Opozicija hoće da zaustavi investiranje u Srpsku

Predsednik RS-a Milorad Dodik
 


Dodik je izrazio sumnju da je cilj ovakvog delovanja stvaranje pretpostavki za napade na SNSD i za tvrdnje kako ne mogu da obezbede strane investicije.

"Mislim da svi treba da se okupimo i da u vremenu do izbora obezbedimo što više razvojnih projekta u Republici Srpskoj, a izborima i politikom treba da se bavimo u vreme izborne kampanje", poručio je Dodik.

On je na konferenciji za novinare u Bijeljini, gde je prisustvovao gradskoj konferenciji SNSD-a, rekao da ova stranka ima stabilnu organizaciju i zavidnu snagu i volju svog članstva.

Prema Dodikovim rečima, za predstojeće izbore postoji dogovor sadašnjih koalicionih partnera SNSD-a, DNS-a i SP-a, a još neke političke partije priključiće se njihovom zajedničkom delovanju.

On je nazvao reciklažom najavljeno udruživanje opozicionih stranaka SDS-a i PDP-a, podsećajući da su ove stranke već bile udružene i na prošlim izborima i da su bile zajedno i u vlasti.

"Vest o udruživanju opozicije je provučena i smišljena da zavede ljude pričom o nekom ujedinjenju koje ne postoji, a opšta galama koju dižu ne može doprineti ukupnoj stabilnosti", zaključio je Dodik.

2024 © - Vesti online