Nedelja 29.12.2013.
11:36
Vesti

NHL: Sent Luis jači od Čikaga, blistao Tarasenko

Voraček i Simonds (Filadelfija)

Bivši hokejaš SKA iz Sankt Peterburga postigao je jedan gol i upisao dve asistencije. Čikago je vodio sa 2:0, imao je prednost i od 5:3, ali su Vladimir Tarasenko i Patrik Berglund odveli utakmicu u produžetak. Pobednik je odlučen tek posle izvođenja penala, a odlučila je peta serija i gol Kevina Šatenkirka.

Boston je poražen u Otavi (3:4), Milan je Lučić je upisao jednu asistenciju. Gol odluke postigao je Bobi Rajan. Vejn Simonds bio je najzaslužniji za pobedu Filadelfije u Edmontonu (4:3). On je postigao dva gola u regularnom delu. Edmontonu nije pomoglo ni 38 odbranja Ilje Brizgalova. I Detroit je slavio rezultatom 4:3, i to protiv Floride. Strelci su bili Danijel Alfredson, Henrik Zeterberg, Brendan Smit i Gustav Najkvist. Dvostruki strelac za Floridu bio je Šon Bergenhajm.

NHL, rezultati: Otava - Boston 4:3, Florida - Detroit 3:4, Edmonton - Filadelfija 3:4 penali, Tampa Bej - Montreal 1:2 penali, Njujork Ajlanders - Nu Džersi 1:2, Sent Luis - Čikago 6:5 penali, Nešvil - Los Anđeles 3:2, Anahajm - Finiks 3:2 produžeci.

2024 © - Vesti online