Nedelja 29.12.2013.
11:03
mozzartsport.com

Radonjić: Pobeda je najvažnija!

Dejan Radonjić
 

Trijumfalan završetak 2013. za košarkaše Crvene zvezde. U 14. kolu ABA lige savladana je ekipa Širokog rezultatom 73:66, što predstavlja u neku ruku revanš za iznenađujući poraz iz prvog dela šampionata.


Crveno-beli završavaju kalendarsku godinu usamljeni na prvoj poziciji ABA lige, a posebno zanimljiv je podatak da na domaćem terenu u regionalnom takmičenju niko nije bio u stanju da savlada košarkaše Crvene zvezde.
"Ritam u kome smo je jako težak i naporan, ali smo uprkos tome uspeli da dobijemo ovu utakmicu. Ušli smo malo mekše u meč, ali smo u drugom poluvremenu pre svega čvrstom odbranom nametnuli svoj ritam igre i na kraju zasluženo slavili", konstatovao je borbeni Branko Lazić.


Dejan Radonjić je zahvalio navijačima na podršci u 2013. godini, poželevši da u narednoj još snažnije bodre svoj tim...
"Ovo je pobeda kojom završavamo kalendarsku godinu. Zahvalni smo navijačima na podršci", istakao je crnogorski stručnjak, a zatim prokomentarisao malo i samu utakmicu:


"Široki je u Pionir došao rasterećen, u dobroj formi posle fantastične pobede nad Igokeom. Igrali su onako kako smo od njih i očekivali, bili smo svesni da moramo da odgovorimo na drugačiji način nego što je to bilo u pojedinim delovima utakmice. Nismo igrali u kontinuitetu potrebnom da steknemo prednost koja se očekivala od nas, s obzirom na stanje na tabeli. Ipak, treba napomenuti da se radi o dobrom timu koji dobro radi i dobro trenira. U drugom delu utakmice imali smo veću mobilnost u igri i odigrali u završnici onako kako je bilo potrebno da osvojimo nove bodove što je bilo i najbitnije za nas", zaključio je Radonjić.

2024 © - Vesti online