Nedelja 29.12.2013.
07:46
Vestionline

Finale TLZP: Ana Kokić pobedila!

U cilju što boljeg predstavljanja, finalisti su sami izabrali numere za finale. 

Pobednica Ana i drugoplasirana Sara
 

Fenomenalna Ana Kokić je izabrala pesmu "Try" od Pink, uprkos veoma zahtevnoj  koreografiji. Možda baš zbog toga, Ana je zaslužna pobednica, jer je osim glasovnih mogućnosti još jednom potvrdila svoj raskošan plesački potencijal!

- Svi su pobednici i želim da se zahvalim što su svi veliki ljudi i ja ih mnogo volim. Volela bih da se družimo i posle ovoga, rekla je Ana i dobila veliko "da" od svih učesnika i članova žirija.

- Veoma sam srećna zbog pobede, ali i pomalo tužna. Tužna sam jer je došao kraj. Nadam se da ću sa svim takmičarima ali i celom ekipom ostati u kontaktu i dalje, rekla je Ana za prva.rs.

Aleksa Jelić je "bio" Madona - numeru "Vogue" je izveo u pratnji odličnih igrača, koji su u jednom trenutku virili ispod Aleksine haljine i hvatali ga za grudi.

Sara Jovanović je imala najstatičniji ali zato muzički najzahtevniji nastup do sada! Na kraju numere Sara je čak pala na kolena.

U revijalnom, netakmičarskom delu nastupali su ostali učesnici ovog programa. Knez je pevao "Are you gonna go my way" Lenija Kravica, Goca Tržan je pokazala svoju verziju "Cigani lete u nebo", a Tamara Dragićevoć je bila u ulozi Kajli Minog.

Možda najjači utisak, ostavili su Skaj Vikler kao Uroš Đurić i član žirija Ivan Ivanović kao Srđan Todorović, anđeo i đavo iz "Mi nismo anđeli" s numerom "Čekala sam". Teško je reći ko je bio bolji, eto toliko su bili dobri!

Nagradu od 25.000 dinara kao i novčani dobitak od glasanja Ana Kokić će u dogovoru sa ostalim takmičarima proslediti devojčici Srni Sedmak.

2024 © - Vesti online