Utorak 31.12.2013.
13:45
V. Jovanović - Vestionline

Zašto je Ceca i u 2013. ostala Srpska Majka?

Svetlana Ražnatović Ceca

Naime, za vas smo napravili mali osvrt na minulu godinu, sa željom da se u retrospektivi iste podsetimo sa vama naše tri najčitanije vesti iz rubrike Estrada. I, verovali ili ne, ali na sva tri mesta nalazi se - Ceca!


Da budemo precizniji, u prve dve vesti se eksplicitno govori o Svetlani Ražnatović, našoj Ceci Nacionale, dok u trećoj izvesna Jelena Karleuša u svom tvitu pominje “drogiranu pevaljku” za koju su svi pretpostavili da je upravo - Ceca, jer je tu reč o čuvenim koncertima na Ušću i o tome koliko je ljudi bilo na koncertima koje od njih. Uostalom, da ne dužimo, možete i sami da vidite, po redosledu, tri najčitanije estradne vesti u 2013:

1. Ko je bio u Cecinom krevetu?
2. Ceca zapalila Ušće
3. Karleuša: Srbija ne zaslužuje drogiranu pevaljku


Dakle, odgovor na pitanje iz naslova: Zašto je Ceca i u 2013. ostala Srpska Majka? - je jednostavan - zato što je Srbi i dalje najviše vole, najviše čitaju o njoj i zato jer smo joj oprostili Arkana, nanogicu, druženja (poznanstva) sa osobama s one strane zakona...


Ona nama peva za džabe, tako da je realno da kriminalni momenat padne u drugi plan - uostalom, ljudski je grešiti, a božanski je praštati. Mi Srbi smo, dakle, i u 2013. praštali, pokazali da smo nebeski narod i zato smo tu gde jesmo. Jedna je Ceca, jedna je Majka.

2024 © - Vesti online