Petak 27.12.2013.
22:54
Telegraf

Naučite kako se pije rakija, igra na stolovima, zabavlja...

Polaznici moraju da nauče kako se pije rakijica, kako odabrati pečenje, a dobiće i popis pesama koje će tražiti od muzičara.... Da se ne blamiraju kad izađu!
 

- Bit ovih tura nije alkohol, već jedinstveni provod u Beogradu koji je sam po sebi postao brend evropskih razmera. Beograd ne sme postati Prag ili Amsterdam iz kojeg dolazim i koje su omiljene destinacije momačkih večeri za muškarce koji žele jeftino da kupe alkohol ili devojke. Baš suprotno tome, Beograd ima dušu i mi tu čar želimo da podelimo s našim gostima, rekao je osnivač i dekan Akademije noćnog života Raf van der Zijden.

Dok piju i jedu, studenti će naučiti sve o političkim spletkama i ljubavnim romansama koje su se događale u tim kafanama.

- Polaznici moraju da nauče kako se pije rakijica, kako odabrati pečenje, a dobiće i popis pesama koje će tražiti od muzičara, kaže Van der Zijden.

Svaki predmet nosi vlastite zanimljivosti i mesta koja treba posetiti, a studenti Akademije će tako imati prilike da vide tradicionalne restorane sa srpskom muzikom i plesom, opanke i štikle, jesti raznovrsna jela, piti domaću kafu, rakiju i pivo, te koktele u Strahinjića Bana.

Među mnogim lekcijama koje očekuju studente je i kako pasti u sevdah, kako sigurno plesati po stolovima, kako prepoznavati devojke sa silikonskim grudima, te gde mogu da nađu dobre kobasice u zoru. Ture koštaju 1.500 dinara (uključeno je šest pića i obrok).

Mlađe studente će u noćni život voditi profesorke Ana, Marija i Saška – sve iskusne partnerke s međunarodnim iskustvom, a u planu su i Jugo-ture (pokazivanje Beograda turistima sa zadnjih sedišta automobila marke "jugo".

2024 © - Vesti online