Petak 27.12.2013.
01:24
telegraf.rs

Hrvati hvale Milana, ali ga “ne volimo mi u njegovom selu“

Eh, Srbi, Srbi, ne puštamo Milančeta da bude orhideja, nego mora kao i svi mi, da bude maslačak: Milan Stanković
 


Komšijski mediji prozvali su ga naslednikom Džastina Bibera, a sam pevač je istakao da je potpuno drugačije od svega što se izrodilo na ovdašnjoj javnoj sceni.


- … Najlakše raste mlasačak, svi bi trebalo da budemo maslačak. Nije dozvoljeno da budete orhideja… Ali nekako se snalazim i preživljavam - rekao je na početku razgovor Stanković, koji je ubrzo zatim prokometarisao njegov “rastanak” sa “Grand” produkcijom.


- Taj medijski linč koji sam preživeo tako mlad ne mogu da zaboravim, ne mogu preko toga preći, ali sam se potrudio da pored svega da ja ispoštujem tu produkciju. Vrednost jednog stana sam ostavio njima - naveo je mladi pevač.


Milan je takođe prokomentatisao svoj sukob sa Sekom Aleksić.


- Ne volim ljude koje napadaju. Ja se ne svađam i ne napadam nikoga, ali nažalost naše pevačice, većina njih, imaju tu neku dozu sujete i ne znaju baš prikladno da se izražavaju - naveo je Stanković.


Milan je snimak svog gostovanja u hrvatskom “Ekskluzivu” postavio na svom Tviter nalogu uz sledeći komentar:


- Očigledno samo u svom “selu” nisam omiljen… Evo kako me u Hrvatskoj vide najuticajniji mediji. Hvala vam! – napisao je mladi pevač na popularnoj društvenoj mreži.

2024 © - Vesti online