Četvrtak 26.12.2013.
21:30
Vestionline

Izbola na smrt provalnika koji je hteo da je siluje

Provalnik se vratio požrtvu koju je istog dana napao

Muž 26-godišnje žene počeo je da se rve sa provalniko, a ona je dograbila kuhinjski nož i izbola ga. Imena bračnog para nisu otkrivena.

Kako prenosi "Sijetl tajms", provala koja se dogodila 13. maja nije bila prva poseta Kena Bunstre ovoj kući. On je 12 sati ranije napao istu ženu, zgrabio je za kosu i pretio joj smrću ako mu ne da novac. Ona nije uspela da vidi lice napadača, ali je policija kasnije utvrdila da je reč o istom čoveku.

"Zgrabio ju je za konjski rep, uzeo joj 41 dolar i pobegao", saopštila je policija.

U napadu na provalnika učestvovala je i ženina majka, koja je u trenutku incidenta bila u kući i pomagala oko čuvanja bebe.

Porodica je te večeri izašla u restoran. Pre odlaska u krevet, proverili su brave po tri puta. Oko 1.40 sati, muž se probudio kada su psi počeli da laju. Pokušao je da savlada provalnika sprejem protiv osa, ali bezuspešno. U tom trenutku pojavila se žena i udarila uljeza bejzbol palicom koja se polomila. Zatim je uzela nož i izbola ga.

Policija je utvrdila da je reč o istom provalniku na osnovu šešira koji je ostavio u kući tokom prvog napada. Njihove sumnje su potvrđene DNK testom.

Majka Kena Bunstre izjavila je da je njen sin postao čudan posle razvoda pre nekoliko godina. Na "Jutjub" je kačio snimke na kojima govori kako mrzi žene.

2024 © - Vesti online