Četvrtak 26.12.2013.
12:11
Sponzorisani tekst

Brend "Otadžbina" promoviše Srbiju

Imajući u vidu da je legenda živa istorija, a prošlost, kao takva, mrtva stvar i jedino može da nas gane ako postane mit jer nas tada hrani i vaspitava u našem svesnom i nesvesnom, domaći srpski brend "Otadžbina" pokušava da ostvari teoriju da je delo to koje stvara umetnika.

Nakon niza uspešnih godina brend ima i svoju prodavnicu "Bunker" u centru Beograda u ulici Dragoslava Jovanovića 13, kao i sopstveni sajt sa mogućnošću internet kupovine iz bilo koje zemlje na svetu kao i brzom isporukom putem paketa Post Export usluge Pošta Srbije.

Čini se da je najzad jedan uspešan projekat inspirisan bogatom tradicijom i istorijom Srbije, uspeo da izađe i van okvira domaćeg poslovanja jer veliki broj kupaca iz Rusije, Slovačke, Ukrajine, Grčke, Slovenije, Crne Gore i Republike Srpske najbolje reprezentuju da je tradicionalni brand Otadžbina na pravom putu.

Sve informacije i detalje u vezi sa prodavnicom garderobe "Bunker" i brendom "Otadžbina" možete naći na www.otadzbina.rs ili putem telefona na 003816301290

2024 © - Vesti online