Četvrtak 26.12.2013.
11:32
mozzartsport.com

I to se događa: Zvezdina filijala tužila Zvezdu!

Sporan transfer: Uroš Spajić (na zemlji) u duelu sa Kavanijem
 

Ne jenjavaju nevolje na Marakani. Posle razrešenja Zorana Stojadinovića funkcije sportskog direktora, Crvena zvezda se suočava sa novim problemom, pošto je tužbu protiv nje podnelo rukovodstvo Sopota!


Srpskoligaš podno Kosmaja se obratio Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, zahtevajući da crveno-beli isplate deo novca od transfera njihovog bivšeg člana Uroša Spajića u francuski Tuluz.
"Od Tuluza smo dobili potvrdu da je Zvezda preuzela obavezu da isplati sredstva solidarnosti koja nam sleduju, ali ni posle više dopisa nema odgovora po tom pitanju. S obzirom da su transfer naplatili, a sredstva koja njima ne pripadaju zadržali, morali smo da se obratimo Arbitražnoj komisiji“, kaže za Žurnal Bojan Davidović, generalni sekretar Sopota.


U ovom klubu su razočarani nagoveštajem da će umesto njih filijala giganta sa Marakane uskoro postati BSK iz Borče.
"Ako nije bilo rezultata, ko su onda Jovan Krneta, Darko Lazić, Stevan Luković, Petar Đuričković, Aleksandar Kovačević, Stefan Mihajlović, Nikola Đorđević i Marko Trkulja. Oni su trenutno pri prvom timu, a kroz Sopot su prolazili i Filip Stojković, Slavoljub i Dragoljub Srnić, Goran Čaušić, Uroš Spajić''.


I otkrio deo razgovora sa čelnicima Zvezde od pre godinu dana.
"Sa Stojadinovićem sam razgovarao prošle zime, a prošlog leta i sa Džajićem i Zečevićem, tada su izrazili stav da saradnja sa Sopotom mora da se nastavi. Dugo smo letos čekali da tim kompletiramo bonusima iz Crvene zvezde, ali ih na kraju nije bilo. Verujem da je i to jedan od razloga što nismo bolje pozicionirani na tabeli. A, sve to da bi nas na kraju obavestili kako raskidaju ugovor, jer im se takav vid saradnje ne isplati. Ako se u Sopotu nije dobro radilo i ako im se pomenuti momci nisu ili neće isplatiti, ne znam šta hoće’’, rekao je da Davidović.

2024 © - Vesti online